BENVINGUTS AL NOSTRE BLOC!

Benvinguts al nostre bloc,

Aquest bloc pretén ser una eina àgil i útil pel mestre, pràctica pels alumnes i una eina de comunicació del grup classe amb l’exterior, amb les nostres famílies.

Cada vegada que organitzem una activitat (sortida, festa, experiment, activitat d’aula…) que vulguem interaccionar i dialogar amb vosaltres la penjarem aquí al bloc. Durant aquest curs hem après a utilitzar la càmera digital així que els reporters del bloc seran els propis alumnes. Entre tota la classe farem una selecció de les millors fotos i les penjarem aquí al bloc perquè les pugeu visualitzar, pels alumnes serà molt gratificant i motivador veure les seves fotografies al bloc. Cal dir que el mestre/a serà qui tindrà l’última decisió per tal que no sempre siguin les fotografies dels mateixos alumnes que es publiquin al bloc.

Per organitzar el bloc cal organització, ordre i estructuració i per això destinarem una hora a la setmana per anar organitzant, actualitzant, ampliant… el bloc i perquè tot el que es faci sigui a partir de decisions grupals. Sobretot com hem comentat abans es penjaran les activitats, sortides, festes més significatives pels alumnes. És important que als alumnes aprenguin a organitzar i gestionar la informació i saber escollir la més important.

Esperem que us agradi!