ALERTA: MICROBIS AL NOSTRE COS!

ELS MICROBIS HEM TORNAT A TENIR LA GRAN SORT DE COMPTAR AMB LA INTERVENCIÓ D’UNA ALTRA MARE QUE ENS HA DONAT L’OPORTUNITAT DE REALITZAR UN PRIMER EXPERIMENT TOT FENT EVIDENT EL QUÈ JA SABÍEM : EL NOSTRE COS N’ÉS PLÉ!!!!!!!!!!!

L’ACTIVITAT ES VA ESTRUCTURAR EN TRES PARTS.

1.DURANT LA PRIMERA L’ANIA VA VOLER POSAR A PROVA ELS NOSTRES CONEIXEMENTS AL VOLTANT DEL TEMA DE LA MICROBIOLOGIA , A PARTIR DE PREGUNTES . VA QUEDAR FASCINADA DEL QUÈ SABÍEM!!!!!!

2. SEGUIDAMENT ENS VA MOSTRAR L’EXPERIEMENT QUE ELLA HAVIA REALITZAT A CASA I QUE VA CONSISTIR EN MOSTRAR-NOS LA QUANTITAT DE MICROBIS QUE TENIM A LA BOCA, A LES MANS BRUTES I LA IMPORTÀNCIA QUE TÉ L’HIGIENE COM A PREVENCIÓ DE LES ENFERMETATS. UN DELS EXPERIMENTS TAMBÉ ENS VA FER PALÈS L’EFICÀCIA DE L’ANTIBIÒTIC EN L’ERRADICACIÓ DE LES MALALTIES PROVOCADES PELS BACTERIS.

3. FEM DE BIÒLEGS!!!!!

HEM DIVIDIT LA CLASSE EN TRES GRUPS I CADA UN D’ELLS HA REALITZAT UN DELS EXPERIMENTS APORTATS PER L’ANIA. EL NOSTRE OBJECTIU ÉS CORROBORAR ELS DEDCUBRIMENTS FETS PER LA MARE NANDA.EN PRÓXIM DIES US DONAREM ELS RESULTATS OBTINGUTS.

3 thoughts on “ALERTA: MICROBIS AL NOSTRE COS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *