BENVINGUT AL MICROBLOC

Els nens i nenes de 2nB, després d’alguns debats vam decidir fer-nos dir “Els Microbis”, tema d’estudi durant aquest curs. La nostra primera tasca ha estat realitzar una pluja d’idees del què sabem, i dia a dia les anem confirmant o desmentint a partir de les nostres investigacions. A posteriori posarem en pràctica els nostres coneixements durant les sessions d’experiments.

La Marta,  mare de la Mariona, ens ha introduit el taller d’experiments, a partir de l’aportació de plaques de Petri amb colònies de  microbis, el què ha permés  fer més visible als alumnes el món microscòpic, tot  podent demostrant als nens i nenes l’existència d’aquests éssers vius… Perquè són éssers vius ,oi? Aquesta és una de les preguntes què encara ens hem de contestar i a la qual ens podríeu ajudar a respondre.
Els microbis t’estem molt agraits per la teva aportació , Marta

Un dels nostres propers experiments serà comprovar a on existeixen més bacteris si a l’aigua de l’aixeta o a l’aigua de la bassa del Brunet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *