AMBIENT CREART

Aquesta setmana hem engegat la ronda d’ambients. Ens toca el Creart i hem gaudit durant tota la setmana de les propostes que hi hem trobat. Des de fer un ninot de neu amb plastilina, mirant de fer-li els detalls; fins a pintar amb globus, tot fent-los servir per estampar i utilitzant els colors de l’hivern. Entre altres creacions.

Introduïm un aspecte que volem treballar i que ens sembla important per anar prenent consciència del propi procés d’aprenentatge. Es tracta de l’atuavaluació dels ambients. Per això rebreu un full aquesta setmana on podreu veure com ells han triat les propostes que han fet i després han fet una petita valoració. Cada setmana, segons l’ambient serà diferent.

Aquest article ha estat publicat en Ambients. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *