MOLTES GRÀCIES I BON ESTIU!!!

FOTO DE GRUP

FAMÍLIES, ha estat un plaer compartir aquest curs amb tots i totes vosaltres. He crescut amb els vostres fills i filles, aprenent uns dels altres un munt de coses per a la vida. Me’ls estimo molt a cada un d’ells i elles. El curs ja s’acaba, deixem P4, i només em queda donar-vos les gràcies per la confiança i fer-me sentir tant bé.

Us vull desitjar un BON ESTIU!!! Que gaudiu dels vostres tressorets, siguin quines siguin les vostres vacances. El temps passa volant i cal aprofitar-lo. Ens veiem a la tornada!!

Un cop més, GRÀCIES!!!

Ens veiem el dia 30 pels informes, els que volgueu!!

Una abraçada!

Rosa.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

COMIAT DE 6è I DEL TRICKSTER I LA TEAM!

Aquest matí ens hem trobat per acomiadar els companys i companyes de 6è, els més grans de l’escola. El curs vinent comencen una nova etapa, ja no seran a l’escola i de ben segur que els anirà molt bé. S’han fet grans! Molta sort guapos/es!!!

També hem dit adéu al TRICKTER I la TEAM, el personatge que ens ha acompanyat durant tot el curs, amb el lema SOM UN EQUIP, parlant-nos dels valors positius que ens aporta caminar tots junts i formar part d’un grup. Marxen a un altre país a formar nous equips.

Publicat dins de Lema | Deixa un comentari

CANVIS AL PATI

Els nostres patis es van transformant mica en mica i durant aquest curs n’hi ha hagut alguns que ens han ofert moltes possibilitats noves de joc i nous espais diferents. És una estona molt esperada i la gaudim a tope:

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EXPERIMENTEM AMB EL VAPOR D’AIGUA

Aquesta setmana hem vist el vapor d’aigua a la classe. Amb molt de compte, vam posar aigua a bullir per veure què passava. I l’aigua va començar a fer bombolles i sortia fum. Però en realitat és aigua que anomenem VAPOR. Després, posant la tapa a l’olla, el VAPOR xocava amb la tapa i tornava a convertir-se en gotetes d’aigua. Aquest procés del qual hem parlat durant l’última investigació és una mica com el CICLE DE L’AIGUA i la FORMACIÓ DELS NÚVOLS.

Publicat dins de Investigacions | Deixa un comentari

PER MOLTS ANYS, DAVID!!!

El dia 8 va ser l’aniversari del David, però com estava malalt ho vam celebrar ahir. Ja li vam fer la corona entre totes i tots i va poder bufar les espelmes.

JA TENS 5 ANYS!! PER MOLTS ANYS!!

Publicat dins de Aniversaris | Deixa un comentari

PER MOLTS ANYS, YASSER!

Avui toca felicitar el Yasser perquè és el seu aniversari. Coincideix amb el del David, que quan vingui a l’escola també li farem la corona.

Entre tots li hem decorat la seva corona verda, li hem cantat el per molts anys i ha bufat les espelmes del pastís

PER MOLTS ANYS, YASSER! Ja tens 5 anys!

Publicat dins de Aniversaris | Deixa un comentari

PER MOLTS ANYS, JAN!

Ahir va ser l’aniversari del Jan i el vam celebrar a classe fent-li la corona entre tots i cantant la cançó de per molts anys. Ara ja hi ha 5 nens i nenes que tenen 5 anys.

PER MOLTS ANYS, JAN!!

Publicat dins de Aniversaris | Deixa un comentari

AMBIENT 1000PECES

I finalitzem els ambients d’aquest curs amb el 1000peces. Esperem reprendre’ls el curs vinent i gaudir-los encara més als espais originals tot recuperar-ne l’essència i el format.

Algunes fotos d’aquesta setmana:

 

Publicat dins de Ambients | Deixa un comentari

LA CLASSE DE COTÓ DE SUCRE ENS AJUDA AMB LA INVESTIGACIÓ

Aquesta tarda els nens i nenes de la classe del cotó de sucre ens han visitat per explicar-nos un dubte que va sorgir fa uns dies sobre “de què estan fets els núvols” I que estàvem investigant. Ja ho vam escoltar en un petit vídeo educatiu, però vam saber que ells també ho han treballat a les seves investigacions i en petits grups s’han preparat la presentació per tal de concloure que els núvols estan fets de vapor d’aigua i com funciona el cicle de l’aigua. Quina il·lusió veure amb les ganes que s’ho han preparat i com han comunicat el que ells saben a nens i nenes més petits. I què bé poder-nos barrejar!!! Aquestes activitats són molt enriquidores i significatives.

A més, ens han regalat els seus murals. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

Publicat dins de Investigacions | Deixa un comentari

AMBIENT MÉS O MENYS!

Els reptes del més menys d’aquesta setmana ens han fet pensar força. No sempre és fàcil i posar en marxa el cervell per anar connectant els coneixements que tenim amb la creativitat que ens desperten els jocs i reptes és molt engrescador però suposa un esforç que es nota que cada vegada tenim més treballat i que ens fa venir ganes de més.

Publicat dins de Ambients | Deixa un comentari