MOLTA SORT SARA!!!

La Sara ha estat fent pràctiques a la nostra classe dels Dofins. Ens ha ajudat molt i dessitgem que hagi après que son molt importants dos coses per ser mestra: tenir un sac ple de paciència i tenir sempre optimiste, pensar en positiu (“bueno”, quasi sempre…). El divendres es va despedir de nosaltres i ens va portar uns pastissos boníssims. Després hem sortit al pati a jugar amb globus grans, ADEU SARA I GRÀCIES PER LA TEVA AJUDA, ET DESSITGEM MOLTA SORT!!! Petons de tots/es els dofins: MUUUUA!!!

One thought on “MOLTA SORT SARA!!!

  1. elisa

    hola dofins… sóc la eli de l’escola… i he estat mirant les novetats del vostre blog… he vist que heu fet moltes activitats engrescadores… haig de dir que vaig tenir l’oportunitat de compartir petits moments amb la Sara i es veritat que la trobarem a faltar, més el seu comriure i l’alregria que ens donava.. un petó molt gros pels dofins i un altre per la Sara mua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *