EXPERIMENTEM AMB L’AIGUA I: Agafar l’aigua

Amb l’arribada de la calor hem decidit treballar A LA FRESCA! Com que estem treballant l’AIGUA ens hem plantejat un primer experiment: Com podem translladar l’aigua d’una palangana a una altra sense que caigui l’aigua. Hem anat provant amb diferents objectes: un plat, un got, un embut, un colador, una bossa de plàstic, una xiringa, etc. Alguns deien que sí es podia, d’altres que no, després de cada hipotesis hem fet la comprovació…. El resultat ha estat que per molt petit que sigui un forat, l’aigua s’escapa!! I també hem descobert que si tapem els forats podem traspassar l’aigua…. PERÒ EL COLADOR ÉS MOLT DIFÍCIL! Comproveu vosaltres mateixos com ha quedat el terra…

One thought on “EXPERIMENTEM AMB L’AIGUA I: Agafar l’aigua

  1. Carolina

    Quines pràctiques més interessants i divertides! Jo vull ser un dofí per treballar com vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *