BON ESTIU DOFINS!!!

Han estat 2 cursos amb vosaltres, primer vàrem ser Marietes de P-3, tots erem nous, ens vam haver d’acostumar tots plegats, vosaltres a mi i jo a vosaltres. Hem après moltes coses, hem rigut molt, també hem plorat, hi ha hagut moments molt emocionants, quan vàreu aprendre a cordar-vos els botons, escriure el vostre nom, pintar com artistes, també alguns heu après a defensar-vos en la piscina, hem compartit molt més que un dia escolar… 3 dies de colònies!!, etc. I tot això ho hem fet tots plegats, ajudant-vos entre vosaltres, intentant aprendre sense barellar-nos, parlant, negociant, de vegades m’heu fet enfadar, però de seguida m’oblido. Aquest any hem estat Dofins de P-4, aixó ha estat una altra cosa! Ara som més grans, ja sabem dibuixar, parlar i respectar als altres, alguns fins i tot hem acabat gairebé llegint com els grans!! Però el més important és que hem aconseguit ser un grup d’amics, gairebé com una familia, han estat moltes hores junts. Només un voldria dir amb aquestes paraules que us estimo molt i que desitjo i espero que el curs vinent a P-5 continueu igual de “guapos/as”, de companys de vosaltres mateixos i no feu enfadar a la Montse, us estimarà igual que jo, us ensenyarà a ser més grans encara, a llegir millor, a escriure, a fer feines, jocs, feines de grans i vosaltres l’heu de sorprendre i que se senti igual d’orgullosa que jo de vosaltres. Molta sort a la vida dofins i gaudiu de l’estiu!!!!! Un petó molt i molt gran a tots plegats: Aitana, Adrián, Andreu, Ángelo, Alba, Chantal, Daniel, Cristian, Gegi, Georgina, Grace, Ismael, Ilyas, Imane, Jordan, Jose Miguel, Junior, Jeremi, Mohamed, Yassin Dni, Yassin Chtioui, Omar, Yasser, Rehan i Carmen. (Us trobaré a faltar…)

3 thoughts on “BON ESTIU DOFINS!!!

  1. navila

    muchas gracias a ti por ser como heres de como nos trasmites tu energia madre que no dejo de llorar bueno haber que no te olvidaremos i espero que omar tenga en cuenta lo gran persona que eres gracias a ti mercedes de corazon valla llantera entre la lluvia y yo inundaremos el pais

  2. sandra

    oooh!!! pero que bonitoo, jo! no lo e leido hasta ahora mismo, se lo e leido a la georgina y sea emocionado mucho, dice: “nosotros tambien queremos mucho a la merche”. y es verdad, y lo que a dicho la navila tambien, porque me a costado leerselo, me temblaba la voz por la emocion… en poquitos dias nos veremos en el cole. un besazoo merche por ser tan grande y tan buena persona con una paciencia casi infinita.muuak!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *