Projecte Neptú 2012

Alumnes IES Pere Vives al Projecte Neptú 2012

Alumnes IES Pere Vives al Projecte Neptú 2012

El passat divendres 24 de febrer vam celebrar la 4a edició del Projecte Neptú, que reuneix als estudiants de 2n de batxillerat que cursen la matèria de llatí dels instituts de la comarca de l’Anoia, en concret els instituts Pere Vives i Joan Mercader (Igualada), Acadèmia Igualada, Col·legi Montclar (Jorba), l’IES Pla de les Moreres (Vilanova del Camí), IES Montbui (Sta. Margarida de Montbui), IES Alexandre de Riquer (Calaf), IES Molí de la Vila (Capellades), IES Guinovarda (Piera), i un centre d’una altra comarca: Col·legi Camp Joliu (L’Arboç), un total d’uns 110 alumnes.  La matiné va estar encapçalada per una xerrada a càrrec de la Norma Jorba centrada en la comèdia romana i les obres de Plaute, acte seguit els alumnes van participar en un concurs consistent en preguntes al voltant dels continguts de les matèries de llatí i grec que figuren al temari de proves d’accés a la universitat. L’acte va concloure amb el cant de l’himne universitari Gaudeamus igitur. Fins l’any vinent!


Projecte Neptú 2012 on PhotoPeach

Quant a J. M. Cózar

Doctor en Filologia Llatina i professor de llatí a l'INS Pere Vives i Vich d'Igualada (Anoia).
Aquest article s'ha publicat dins de Didàctica, Notícies i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *