Ha nascut Class x Bloc

Ha nascut Class x Bloc, un nou bloc que com el seu nom indica fa al·lusió a la voluntat de ser un bloc dedicat a la cultura clàssica, i una eina d’aprenentatge d’aquesta cultura a l’aula. Som un grup de 30 alumnes de tres grups de quart d’ESO de l’institut Pere Vives i Vich de la ciutat d’Igualada (Anoia) i com a professor de la matèria de llatí de 4t, dins de la qual dediquem una sessió a l’elaboració del bloc, espero una llarga i exitosa trajectòria durant molts cursos.

Quant a J. M. Cózar

Doctor en Filologia Llatina i professor de llatí a l'INS Pere Vives i Vich d'Igualada (Anoia).
Aquest article s'ha publicat dins de Didàctica i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *