El fil de les clàssiques

Aquest bloc també vol ser un metabloc, és a dir, un bloc on se’n comentin d’altres de temàtica similar, tot i que el nostre és molt modest. I per començar ens agradaria parlar-vos d’ El fil de les clàssiques, el bloc de clàssiques de l’IES Cristòfol Ferrer de Premià de Mar dirigit per la Margalida Capellà.

Qui coneixem la Margalida ens quedaríem curts en lloances tant com a persona com com a professional. I és que aquest bloc creat el 14 de desembre de 2007 és un referent per a tots els professors i amants de la llengua i la cultura clàssica.

Així doncs, no és estrany que rebés el Premi al millor bloc de l’Educació 2008 de Premis Blocs de Catalunya, i des d’ençà els premis i reconeixements no han cessat. I tot això és lògic si pensem en la gran dedicació, professionalitat i passió que la Margalida hi posa en tot allò que fa. Per molts anys, Margalida!

Quant a J. M. Cózar

Doctor en Filologia Llatina i professor de llatí a l'INS Pere Vives i Vich d'Igualada (Anoia).
Aquest article s'ha publicat dins de Notícies i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El fil de les clàssiques

  1. Margalida diu:

    Moltíssimes gràcies, Josep Maria! Els camins de Roma és un gran premi per a mi. Per molts anys i molt bona Fortuna!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *