La pràctica lectora de literatura a l’escola

Cada curs el Departament d’Educació concedeix llicències d’estudis retribuïdes per portar a terme investigacions educatives i per elaborar materials. Dins d’aquest marc, destaquem la investigació desenvolupada en una part en centres de la nostra ciutat: La pràctica lectora de literatura a l’escola. Contra la literatura infantil i juvenil. Curs 08-09, d’en Toni Clos Busquets. Inspector d’Educació.

 

L’estudi consta de tres parts: la primera, facilita els fonaments teòrics i les eines, tant per l’estudi de la pràctica lectora de literatura a l’escola com per la proposta didàctica; la segona, és el treball de camp sobre la practica lectora de literatura a l’escola i el seu context; la tercera part, consisteix en l’aportació d’una proposta didàctica: Estratègies i habilitats per a la competència lectora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *