I Congrés de Pràctiques Educatives Innovadores al Baix Llobregat

logo_congres_pei3

Per tal de promoure la innovació i la millora contínua de la pràctica educativa entre el professorat a través de l’intercanvi d’experiències educatives d’ensenyament i d’aprenentatge els Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat organitzen el I Congrés de Pràctiques Educatives Innovadores, l’any 2009 en què la Unió Europea ha declarat Any Europeu de la Creativitat i la Innovació.

 

En aquest marc els centres educatius del Prat de Llobregat tenen una presència significativa amb aportacions d’experiències riques i diverses.

 

De l’1 al 15 de novembre restarà obert el procés d’inscripció per al congrés.

 

Per a realitzar la inscripció cal tenir en compte les indicacions que s’especifiquen al web del congrés. D’acord amb la junta de directors/es dels Serveis Territorials, s’ha previst una participació institucional i una participació personal per als assistents al congrés.

 

La participació institucional:  serà la d’aquelles persones que tinguin l’encàrrec de la direcció (una per centre), per participar a tot el congrés en representació del centre. Un cop efectuada, cal enviar el seu nom i DNI a l’adreça: dtbaix@xtec.cat.

 

La participació personal: és la de la resta de persones que estiguin interessades en el congrés. Si fos necessari limitar l’aforament, tindran preferència els professionals dels centres que hi presenten experiències.

 

Per qüestions organitzatives, a les comunicacions orals, s’han establert dos itineraris diferenciats: l’itinerari 1 i el 2. Abans de formalitzar la inscripció cal identificar les activitats més rellevants segons l’interès de cadascú. Si fos necessari es redistribuiran les sol·licituds d’inscripcions per tal d’equilibrar el nombre de congressistes en els dos itineraris.

 

La consulta d’assignacions es farà a partir del dia 20 de novembre.

 

El Congrés se celebrarà a l’Edifici Cúbic de Viladecans els dies 27 i 28 del mateix mes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *