BARÇA VS MANCHESTER UNITED

Aquest partit va ser el dia 28 era dissabte: tots tenien les samarretes del barça i esperaven el moment que comencés el partit tot estava molt intrigant.

Quan faltava uns minuts per començar el partit tota la gent estaven en els bars, restaurants, les  seves cases o en cases dels seus amics, preparats perquè comencés però abans van posar l’himne del barça i tots es van posar de peu cantant. Desprès quan l’arbritre va fer piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amb al xiulet va començar el partit.  Seguidament el Manchester United va ser el que va jugar millor a la primera part, però a la segona part va ser el Barça el que va jugar molt millor. En primer lloc va marcar el primer gol el Pedrito gràcies al Xavi qui li va fer la passada perquè marqués aquest gol. En segon lloc va marcar Messi que va marcar un golàs des d’ una mica lluny i van dir que Messi va ser l’ home del partit. I en tercer lloc va marcar David Villa, home és clar, que no falti el golàs de Villa per totes les escuadres va ser un gran gol. En finalitzar el partit quan l’arbritre va  xiular Messi va agafar la pilota  i la va xutar  cap a d’alt desprès es van abraçar tots junts i celebrant-lo amb molta il·lusió va ser un gran partidàs, seguidament es van posar tots en mig del camp i van fer una rodona tots agafats de les mans saltant amb les copes al mig del punt del començament del partit. I desprès van pujar primer els del MANCHESTER UNITED, què a ells li van donar medalles. I seguidament quan van baixar van pujar els del BARÇA què també li van donar medalles peró també el Puyol i el Xavi van planejar de posar-li el braçalet  a Abidal perquè abans tenia un tumor i quan estaven a dalt Abidal va agafar la copa però primer la va besar i la va pujar cap a munt. Tots els fans es van posar a cridar i segurament algú es va posar a plorar de l’il·lusió.

VA SER UN GRAN PARTIDÀS.


NEREA I CLAUDIA