Sobre el TABAC…

El tabac és una droga produïda, entre d’altres coses, amb diverses espècies del gènere Nicotiana, que contenen nicotina, tot i que una gran part de la nicotina d’aquest producte és afegida artificialment. Hi ha proves que apunten que és fortament addictiva. El tabac es pot consumir de diverses formes: en cigarreta, pipa, habà, aspirat, mastegat, etc. Al món hi ha 1’1 bilions de consumidors de tabac i, segons la OMS, és la major causa de mortalitat mundial a l’actualitat, amb 5’4 milions de morts anuals a causa d’aquesta pràctica, prop del 10% del total de morts anuals al món.

Fitxer:Papierosa 1 ubt 0069.jpeg

Nosaltres pensem que el tabac és perjudical per a la salut, i abans de prendre un cigarret penseu en el efecte que fa en els vostres pulmons. Per això us avisem: No fumeu!

Raquel i Esther