ES REVIU L’ ÉPOCA DEL CYRANO DE BERGERAC:

A la classe de 6è estem representant petites obres de teatre relacionades amb la història de Cyrano de Bergerac. En Cyrano es un home que te un nas molt gran, ell està enamorat d’una noia anomenada Rosaura , però no podia estar amb ella perquè ell era lleig i volia que la Rosaura tingués a la seva vida un home millor, ella era molt bella, preciosa i estimava a un amic d’en Cyrano que es deia Cristià, ell era un noi molt maco, també estimava a Rosaura. En Cyrano li portava cartes a Rosaura que ell escrivia però que signava Crystià.

A la primera obra que vam fer era de comèdia anava de que després de molts anys sense veure’s ni Cyrano ni Rosaura, es van trobar, pero mentres que ell estava explicant les seves histories tots es van començar a riure.

A la segona obra que vam fer d’aquest tema, era de tragèdia anava de que Rosaura descobria que li estimava Cyrano, però en canvi en Cyrano estava mitg mort, Rosaura li va demanar a Cyrano que li lleguís l’última carta qu eli va escriure Cristià, però no va lleguir-la la va recitar, també es va adonar de que no podia estar llegint perquè era fosc i la Rosaura descobreix que l’estima. l finalment Cyrano mor.

Ha sigut molt divertit fer aquestes obres de teatre, malgrat que la de comèdia no va sortir bé… Si es pot dir així, doncs això és tot.:lol: