F1 mundial 2010.

Hola, sabeu que es la F1 ? Perquè molts de vosaltres segur que la mireu però no sabeu el que és i nosaltres hos ajudarem a entrendre-la millor explicant-vos coses que segur que no sabieu.

ANY 2010 DE F1.

Aquest any 2010 de la f1 s’esperava de les més interesants. Fernando Alonso correria amb Ferrari amb un cotxe lent però faria maravelles però el dos últims campions del mundial Jenson Button i Lewis Hamilton, estaven en el mateix equip.
Hamilton : era el que apuntava a ser el campió però va deixar que el títol s’escapes estrellanse dues vagades una en Singapur se li va trencar la direció dunanse amb
Webber i altre en Spa un altre vegada per la direcció però xocant-se amb Massa.
Alonso : Tenia moltes posibilitats de ser el campió però en Malasia es va llirar la tortella trencant-s’hi el motor però després de la carrera va dir ” És la carrera que m’ha costat més per no tenir el canvi de marxa. En Abu Dabi va començar ja malament amb l’avançament de Button després Webber va entrar a boxes i alonso va tenir que entrar i no va poder avançar a Petrov perquè tenia més velocitat punta i Vettel va alçar-se amb la victoria.
Webber/Vettel : Tot apuntava a Webber peró les ordres d’equip a favor del Sevastian Vettel va fer que al final es va alçar amb el títol 2010. Van començar les batalles entre els dos companys d’equips de Red Bull. Van estar unes carreres emfrontats i tot afavor de Vettel però en el G.P. de Gran Bretaña tot va canviar, van portar dos alerons que donava més velocitat punta però en els tercers entrenaments lliures es va trencar l’aleró del Vettel i li van donar el del Webber al Vettel.
En conclusió aquest mundial ha sigut el milor de tots. Quatre pilots  fins al final del campionat !!!!

Carlos and Alexis