I tú, a què jugues?

Aquesta secció m’agradaria que fos la vostra.

Molts de vosaltres practiqueu esport o activitat física fora l’escola. Alguns jugueu a esports molt coneguts com el bàsquet o el futbol. Altres, però, en practiqueu que  no són tant coneguts i m’agradaria que els donéssiu a conéixer. Potser d’aquesta manera animeu a algú que vol fer esport i no sap quin, a fer la vostra activitat.
M’haurieu de fer arribar un petit escrit on m’expliquéssiu quin esport és, en que consisteix, on el practiqueu, quant temps fa que ho feu, quina dedicació teniu, quins objectius us marqueu i si podeu, afegiu enllaços de clubs, federacions, videos i imatges ( tant vostres com d’altres esportistes que us semblin interessants de mostrar )
M’ho podeu fer arribar a través d’un comentari a aquest article o amb el pendrive a l’escola. Jo m’encarregaré de preparar l’article per penjar-ho al bloc.

Animeu-vos a explicar a que jugueu, serà interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *