05.- Llicència d’investigació psicosocial ICEbergS.-

COOPERIS http://blocs.xtec.cat/cooperis  promou i protegeix ICEbergS.

És diu ICEbergS perquè és pot mirar des del voluntariat i des de la professionalitat, la punta d’ICEbergS és diferent si estem en temps fora del treball a si estem dins de l’horari laboral. Tenim un ICEbergS eap i un ICEbergS vol, són dues mirades però a la fi és el mateix ICEbergS.

La llicència d’investigació psicosocial ICEbergS educativa inclosible és un projecte promogut, protegit i avaluat per COOPERIS. Les seves sigles signifiquen:

Intervenció

Col.laborativa en l’ Entorn social i cultural territorial en qualitat de l’exercici de voluntariat

i a la vegada Intervenció assessora i col.laborativa a Centres Educatius en qualitat de professional de psicopedagog d’un equip d’assessorament i orientació EAP

buscant Bones Estratègies i bons Recursos en la Gestió Sistèmica educativa inclosible.

La llicència es calcula que durarà fins el curs 2013-14.

Trobar estratègies i recursos en la gestió sistèmica educativa inclosible, on tota persona, professional, família, escola/institut, lloc de treball i la mateixa societat pot ser inclusiva, tot depen d’actituds, valors, estratègies i fets. Poder ser inclusiva, estar disponible i fer-se possible vol dir “inclosible”

L’important és investigar estratègies i recursos dins com a fora del treball dins del sector territorial d’entorn educatiu social i cultural, identificar-les, provar-les, executar-les i avaluar-les.

Moltes estratègies i recursos s’elaboren fora de la feina ja que és on no hi han tantes barreres i limitacions. Després aquestes estratègies es proven en el camp de l’EAP, és a dir dins de la feina en la intervenció de l’EAP.

Aquest programa té en marxa la coordinadora de persones, entitats i recursos COOPERIS, la  COOPERIS Consultoria, la COOPERIS actes públics de difusió i promoció, la COOPERIS priorem ràdio de programes de ràdio local i comarcal i la COOPERIS jornades o jornades R.E.M.E.I.S. del proper és d’octubre a Tarragona.

Més informació a COOPERIS:  http://blocs.xtec.cat/cooperis

Deixa un comentari