Gifs animats amb LooGix

LooGixLooGix és un espai web on podem crear animacions gif amb molta facilitat. Només cal que pugem les diferents imatges que volem fer servir, triem la mida i velocitat de l’animació i en un instants tindrem el nostre gif animat.

En finalitzar, haureu de clicar a sobre de “Generate Animation” (costa una mica de trobar).

L’aplicació també ens permet triar entre un assortit d’efectes, que la faran més original.

Un cop tenim l’animació, el web ens proporciona el codi o l’enllaç per incloure-la en el nostre bloc o espai web. També la podem enviar per correu electrònic. Si elq ue ens interessa és descarregar-la ho podem fer clicant-hi a sobre, triant l’pció “Anomena i desa a la destinació”.

Aquí us deixem uns exemples:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *