Superveloz

SupervelozProduït originàriament en plom l’any 1942 per la Fundición Tipográfica Iranzo a Barcelona, el tipus Super-Veloz de Joan Trochut (1920-1980) fou una col•lecció de peces mòbils, combinables entre sí, que constituiren un sistema modular “integral”.

La versatilitat d’aquest sistema va permetre als petits impressors poder crear alfabets, dissenyar logotips i marques comercials —i inclús crear ilustracions— sense les limitacions pròpies dels tipus de plom i a uns costos d’acord amb les seves possibilitats econòmiques.

L’any 2004 Andreu Balius i Alex Trochut van crear una versió digital del tipus Super-Veloz, interpretant amb la màxima fidelitat els originals de Joan Trochut.

Els alumnes podran crear els seus propis rètols o bé creacions artístiques de tipus lliure. Clica a sobre la imatge, per tal d’accedir-hi:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *