Aprenent anglès amb el Karaoke

A l’àrea d’anglès és important que els alumnes adquireixin una bona competència lingüística, però en ocasions els resulta difícil expressar-se en una llengua que no és la pròpia. La motivació, que provoca la utilització d’una eina com el Karaoke, fa que deixin de banda la vergonya i puguin expressar-se més lliurement.

El pas previ consisteix en treballar el text de les cançons a la classe. Més endavant,  escoltaran la música i llegiran la lletra la cançó, amb l’ajut de l’ordinador i el format del karaoke. Els alumnes poden comprovar el resultat gravant la seva veu, repetint el procés, fins que trobin satisfactori el resultat. Per últim, memoritzaran la lletra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *