VALOREM LA LECTURA DEL 1r TRIMESTRE “PARAULES EMMETZINADES”

Bé, ja hem arribat al final del 1r trimestre i hem acabat de llegir la novel.la de Maite Carranza “Paraules emmetzinades”. Tinc la impressió que us ha agradat bastant en general. Ara us toca a vosaltres d’expressar la vostra opinió. Deixeu-me els comentaris al voltant d’aquesta novel.la.

Aquest article s'ha publicat dins de LECTURES ALUMNES i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a VALOREM LA LECTURA DEL 1r TRIMESTRE “PARAULES EMMETZINADES”

 1. Azucena López diu:

  Aquest llibre m’ha agradat molt, però més que agradar-me m’ha impactat per tot el que ha de sofrir la protagonista i com aconsegueix l’escriptor que no veiem el segrestador fins al final, crec que està molt bé i és un bon llibre per a la nostra edat.

 2. Mar diu:

  Sincerament és un llibre que al principi no em va cridar gaire l’atenció, però que a mesura que avançava la història, m’anava enganxant més i més.
  M’ha agradat força, perqué sorprén, no és un llibre previsible, et deixa amb una certa intriga fins al final i la aprofita al màxim.
  Ho recomanaria a gent de la meva edat o fins i tot una mica més grans.

 3. Iván Rio Romo diu:

  Aquest tracta desde el començament temes molt forts com son la violació o els maltractaments, per això es un llibre que et mante alerta.
  L’historia es una historia típica que passa a moltes famílies per això jo crec que el llibre es apropiat per a la nostra edat, a més la manera de narrar i el vocabulari es el apropiat per a la nostra edat.

 4. Jo com a noia, el contingut que aporta el llibre m’encanta el trobo molt interessant i més que interesant és la pura realitat que es troben moltes noies de la meva edat o fins i tot més petites. Trobo que són bastant fortes algunes paraules o frases que trobem al llibre. Sincerament no m’esperava gens que el pare fos el culpable o el violador de la Barbara, però com es normal tampoc m’esperava que fossin o el Martí Borràs o el Jesús López perquè llavors seria fàcil i la història no tindria molt de sentit.

 5. Irene Briongos Rica diu:

  A mi, aquest llibre m’ha agradat molt. L’he trobat molt interessant perquè a part de que tracta de temes importants, com el abusos, està molt ben escrit ja que t’atrapa fins al final de la novel·la perquè descobreixis qui és el segrestador, que no t’esperaries mai que fos ell.
  És una bona novel·la per recomanar i comentar.

 6. Sergi Borrega Vega diu:

  A mi és un llibre que sÍ que m’ha impactat molt, però no m’ha agradat gaire la veritat, només destacaria l’esperit de superació de la Bàrbara i el sacrifici fins l’últim dia de l’inspector Lozano.

 7. Marina Abad diu:

  El títol del llibre no em cridava l’atenció però en el moment que vam començar a llegir-ho m’hivaig enganxar, m’ha agradat molt i en tot moment ha sigut entretingut i interessant. Es un llibre que recomano que es continuï llegint a l’institut, ja que es un dels millors que he llegit en el insti fins ara.

 8. Héctor Pascual diu:

  La veritat, no és un llibre al cual li hagi posat massa interès donat que només començar em vaig donar compte, potser erròniament, de que era realment aburrit. No obstant, no se en quin moment, vaig acabar apegant-me a l’historia i em va acabar agradant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *