LA NATURALESA ROMÀNTICA: TURNER

Joseph Mallord William Turner (1775-1851, Anglaterra) està considerat actualment com un dels pintors romàntics més importants. Interessat en la filosofia sublim, va saber retratar l’enorme poder de la Naturalesa davant l’home. Focs, catàstrofes, enfonsaments i fenòmens naturals són descrits pel pintor. En els seus quadres, podem constatar la immensitat de la Natura i el paper de peó que hi juga la humanitat. Turner mostrà el violent poder del mar en aquest quadre titulat El naufragi.

Calvo Serraller, Francisco. El arte contemporàneo.el-naufragi-turner

Aquest article s'ha publicat dins de IMATGES II i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *