Seminari a Madrid: Dia Europeu de les Llengües 2011

   

Celebració a Madrid d’un seminari en el Dia Europeu de les Llengües 2011

Seminari organitzat per l’OAPEE en celebració del 10è aniversari del Dia Europeu de les llengües.
El 2001, Any Europeu de les llengües, el Consell d’Europa i la Comissió Europea van establir la celebració anual del Dia Europeu de les Llengües cada 26 de setembre, per tal de difondre el reconeixement de la riquesa lingüística i cultural com un tret fonamental de la identitat europea.
Cada any, en aquesta data, es fan activitat de valoració del plurilingüisme a Europa, fent palesa la diversitat cultural i lingüística dels seus habitants. A les escoles i instituts, aquesta és una jornada de celebració que cal mantenir, amb la joia de la comunicació, l’aprenentatge generalitzat d’idiomes i el reconeixement de la diversitat de parles i cultures de la comunitat educativa.

[+] Programa del seminari
[+] Web de referència
[+] Dia Europeu de les llengües: Francès, Anglès
[+] Documentació de la Comissió Europea: Francès, Anglès.
[+] Documents del Consell d’Europa: Francès, Anglès.
[+] Exemples d’activitats i bones pràctiques d’altres cursos: Blog amb programacions, Vídeo, recull de materials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *