LA DIADA DE SANT JORDI

Finalment ha arribat la Diada de Sant Jordi!!!! Estem tots molt contents i us volem ensenyar dues activitats que hem realitzat aquest dia de festa.

1. Activitat matí: Tallers Internivells

En aquesta activitat cada tutora ha preparat un taller diferent en el qual poden participar infants desde P3 fins a Sisè.  Com la nostra escola es de tres línies, hem decidit fer grups 18 infants de totes les edats del seu mateix grup ( A, B i C). Tindrem un total de 33 tallers on tot el que es realitzi servirà per decorar l’escola.

L’espai serà a cada aula de mestra tutora, en cas necessari es faran servir algun altre espai com l’aula de plàstica o la de tallers.

El material que es farà servir serà en funció del taller a realitzar.

El procediment serà diferent en cada activitat, però la finalitat és treballar de manera conjunta per fer un projecte comú. Els grans ajuden als més petits i els petits fan la seva aportació a la feina comuna.

 

2. Activitat Tarda Cicle d’Educació Infantil: Obra de teatre de Sant Jordi

Per aquesta activitat ens desplaçarem al gimnàs, que serà on es desenvoluparà l’activitat.  Farem seure als infants per nivells (P3, P4 i P5).

En aquesta activitat les tutores del Cicle d’Educació Infantil representaran la llegenda de Sant Jordi, sent totes elles els personatges de la mateixa. El material que farem servir són les diferents disfresses dels personatges i l’atrezzo necessari.

Aquesta activitat ens servirà perquè els infants puguin escoltar i recordar un conte conegut per a ells i que les seves mestres els hi expliquin d’una manera diferent, representant-la.

Aquí tenim una mostra de la representació.

Us volem deixar seguir la festa amb algunes cançons de Sant Jordi. A la classe de Kandinsky ens ha agradat especialment la versió de Billie Jean del desaparegut Michael Jackson.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *