EL NADAL 2018-19

Benvingudes Famílies,

Som la Bimba, la Laura, la Nadia, la Gisela, el Ruben, la Miriam i l’Alex de 4t B, els Camagrocs.

Nosaltres us parlarem de tot allò que hem fet aquest Nadal.

El dia de Nadal, el 25 de desembre, la majoria de nosaltres va dinar amb la seva família. A més, vam fer cagar el tió i alguns de nosaltres ens va portar regals el Pare Noel. El regal preferit del Pare Noel ha estat El cuatro en raya per la Bimba, El Monedero per la Miriam i Un pack de Fortnite per l’Àlex.

Per cap d’any , el 31 de desembre, la Laura va anar a un wok i la Nadia a casa dels seus tiets. Vam jugar a un quinto, vam guanyar i vam aconseguir molts diners. Vam menjar 12 raïms i després ho vam celebrar fent una  discoteca.

Vam anar a la cavalcada i vam veure el monstre de paper i vam trobar els nostres avions de paper i llençaven molts caramels de gominola. Vam trobar els nostres noms en uns regals i un cotxe amb molts llums.

El dia de Reis, el 6 de gener, ens vam despertar i ens vam trobar molts regals. Alguns de nosaltres teníem també carbó de sucre. El regal preferit de Reis ha estat per exemple Un micro per la Gisela i Un electro imans pel Rubén.

També us volem explicar més coses del Nadal. En concret, els guarniments que hem utilitzat per decorar casa nostra i les pel·lícules que hem vist i us recomanem veure.  A les cases hem posat el pessebre i també l’arbre de Nadal. Alguns personatges i elements que hem col·locat són: habitants, muntanyes, cases, fanals, arbres, carrils, carrers, voreres, el Caganer, Sant Josep,… Sobre les pel·lícules, hem vist Se armó el Belén, Super López y Ralph Rompe Internet.

Podeu veure unes fotografies clicant AQUÍ

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *