LA CANÇÓ DE LES ESTRELLETES

Hola! Som en Guillermo, l’Emma, l’Adrià, la Noemí, l’Ania i en Roger de la classe de 4t A, les Estrelletes. A l’aula estem ideant diferents temes per penjar-los al bloc de l’escola. Nosaltres us volem presentar una cançó que vam composar a la classe de música amb en Sergi Estella. Ell és un cantant Rubinenc, que toca la guitarra i construeix altres instruments.

LA CANÇÓ

La cançó, vam decidir que seria un rap, un tipus de música. Mentrestant que nosaltres cantàvem la cançó, en Sergi Estella ens acompanyava amb uns timbals fent el ritme.

Som la classe de 4tA som un bolet que no es pot menjar, el nostre nom és Estrelletes i ens agraden les crispetes, la nostre tutora es diu Mar i ens ensenya a estudiar. (es torna ha repetir). Estrelletes, estrelletes oh yeah (es torna ha repetir 4  vegades).

Podeu veure unes fotografies clicant AQUÍ

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *