SORTIDA A LA FÀBRICA DE LA CACAOLAT

Benvinguts i benvingudes!

Som l’Iker, la Paz, la Natalia, l’Emma Serrano, la Carlota i l’Alba de la classe de 4t A, les Estrelletes.

A classe treballem el bloc dins l’hora de racons.

Nosaltres hem decidit parlar de la sortida que hem fet a la Fàbrica de la Cacaolat (Santa Coloma de Gramenet).

La sortida la vam realitzar el dimecres 28 de novembre de 2018.

Aquesta sortida està lligada amb el projecte de Catalunya, especialment amb les comarques i els sectors econòmics.

Ens vam plantejar demanar als nens i les nenes de l’aula quins dubtes tenen sobre la sortida. Aquests els vam resoldre a la mateixa sortida, preguntant-li a la nostra guia.

  1. Quins tipus de Cacaolat hi ha?

Els tipus de Cacaolat que hi ha són: el Cacaolat original, el Cacaolat  0,0, el Cacaolat Mocca, el Cacaolat Noir i el Cacaolat Veggie.

  1. De quina ciutat prové al cacau?

El cacau que utilitzen per fer el Cacaolat prové de Guinea Equatorial (Àfrica).

  1. A quin any es va inventar el Cacaolat?

El Cacaolat es va inventar l’any 1913.

  1. Qui és el propietari de la fàbrica?

Els propietaris de la fàbrica són en Marc i en Joan Viader.

  1. A quin any es va inaugurar la fàbrica?

La fàbrica es va inaugurar l’any 1913.

  1. Qui va inventar el Cacaolat?

El Cacaolat el van inventar en Marc i en Joan Viader.

  1. Per què utilitzen aquest logo?

Perquè representen els aliments saludables.

  1. De què està fet el Cacaolat?

El Cacaolat és un batut de llet i cacau.

  1. La recepta del Cacaolat és privada?

La recepta del Cacaolat és secreta.

Podeu veure unes fotografies clicant AQUÍ

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *