El tractament integrat de les llengües

El tractament integrat de les llengües

El tractament integrat de les llengües

Títol:      El tractament integrat de les llengües
Autor:      Guasch, Oriol

Recull de treballs presentats a les “Jornades sobre l’ensenyament integrat de les àrees de llengua”. Està fet amb l’objectiu de donar arguments i punts de referència al professorat per a una millora de la planificació de l’ensenyament de les llengües

Recull de treballs presentats a les “Jornades sobre l’ensenyament integrat de les àrees de llengua”. Està fet amb l’objectiu de donar arguments i punts de referència al professorat per a una millora de la planificació de l’ensenyament de les llengües
Aquest article s'ha publicat dins de CRP i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *