X(p)rimenta 2015

Si sou professors i alumnes de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius  que realitzeu un experiment científic, podeu filmar-lo en vídeo, tot il·lustrant algun principi científic i tecnològic interessant i presentar-lo al premi X(p)rimenta 2015.

El termini per entregar els vostres  vídeos es fins al 15 de maig de 2015.

Podeu consultar la base de dades dels més de 150 vídeos d’experiments científics al web 

El premi és convocat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, i amb el patrocini dels Vilars Rurals, del Grup SERHS, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, l’Obra Social “la Caixa”, l’Escola de Telecomunicació i Aeronàutica de Castelldefels (Universitat Politècnica de Catalunya), el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Escola Valenciana i Physics!

Per a més informació (bases, inscripcions…)  consulteu  Recerca en accó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *