Per saber-ne més…

La força invisible: els imants

En Joel i la Isona han anat a un espectacle de màgia. Encara estan pensant com és possible que el mag pugui moure els objectes sense tocar-los. Per casualitat, s’han trobat amb el mag a l’autobús. Llavors, la seva mare s’hi ha acostat i li ha preguntat com ha pogut fer aquest truc de màgia. El mag no vol desvetllar la seva màgia, només li dóna una pista: imants.
Ella ha recordat que els imants tenen dues parts anomenades pols. Un és el pol nord i l’altre el pol sud. En apropar dos imants pels pols diferents, començaran a atreure’s i acabaran ajuntant-se. Per contra, si s’apropen pels pols iguals, es rebutjaran. Com creieu que ha fet el mag perquè els objectes es moguin sense tocar-se? Escriviu la vostra opinió als comentaris!

Aquí teniu un vídeo d’ajuda…

5 respostes a Per saber-ne més…

 1. grup blau diu:

  Hi ha molts imants i el mag en te un i no es veu i per aixo els nens no saben com a fet el truc pero es un invent i serveix pera moltes coses com per pegar coses.

 2. grup vermell diu:

  El mag ha fet servir un imant i la magia es el imant. A la nevera tambe posem imants i es com si ferem magia. El joel i la isona ja han descobert el truc.

 3. Grup groc diu:

  hem provat imans i fan forsa i de vegades sembla que costa separarlos i axio es el imant que hi ha el pol nor i el pol sud. I al vídeo tambe es veu que volen pegarse la ampolla i l’imant.

 4. Grup taronja diu:

  Els imants son guais i sembla que sigui magia pero perque el mag a fet el truc amb un imant que tenia amagat i eixe es el secret i sembla magia. es guai els imants.

 5. Grup rosa diu:

  El imant tambe es un invent i a les nens es pensaven que era magia perque no sabien que el mag teniaun guardat. A la nevera hi ha imants perque son invents per recordar coses de la comprai posar fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *