Per començar…

1. Observeu aquest vídeo:

2. Què en penseu d’aquests invents? quins més coneixeu?:

6 respostes a Per començar…

 1. Grup groc diu:

  Els invents alluden les persones i a casa tenim molts invents com la nevera que guarda els aliments i els podem menjar durant mes temps i estos son molt guai i coneixem altres com el ordinador i la tablet.

 2. Grup taronja diu:

  Hi ha molts invents que funcionen amb moltes coses com la forsa de les persones i hi ha molts que no que funcionen amb energia. Hi ha altres que funcionen amb electricitat com la planxa per planxar la roba. No coneixem aquest invents que hi ha al vídeo pero son guais.

 3. Grup blau diu:

  Els invents els va inventar una persona que volia ajudar les persones i ja fa molts anys com el telèfon que abans era molt diferent i ara hi ha mobils i abans hi havia cables i ara noi també hi ha tablets i videoconsoles com la wii i son invents nous.

 4. grup verd diu:

  Son per fer moltes coses i també i ha grans i petits com el llapis i altres grans com el camio. I altres fan coses diferents i que funcionen amb la forsa de les persones com el llapis.

 5. Grup rosa diu:

  Els invents estos som molt xulos i divertits fan risa. Ajuden a les persones i coneixem el cotxe, les motos, els camions i tots son grans i ajuden a dur coses de un lloc a un altre. I tenen molts peces i van amb gasolina.

 6. grup vermell diu:

  Les invents son molt bonics i hi ha molts. A casa tenim i també a l’escola i tots fem servir invents com la maquineta que esta feta de ferro i altres tambe de plastic com els tapers. El pato donal fa molta risa perque no conex molts invents i ha de aprendre més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *