11F

11 DE FEBRER 2022

L’11 de febrer es celebra el dia internacional de la nena i la dona a la ciència.

Des de l’INS Baix Camp participem en l’organització “11 de febrero” durant la setmana STEAM (coordinada per Carme Matas), on la ponent Susana Romero farà una xerrada de com “Augmentar les vocacions cientificotecnològiques i matemàtiques especialment en dones i contextos socials desafavorits”. La ponent és enginyera i treballa en innovació per una empresa tecnològica.

Podeu visitar la pàgina web https://11defebrero.org/ on trobareu informació i materials sobre com promocionar més els estudis científics a les noies.

11 DE FEBRER 2021

11 de Febrero 2021

El 11 de Febrer, és el dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. Per això, des de l’INS Baix Camp, participem en aquesta iniciativa amb xerrades enfocades a promoure estudis científics també a les noies d’ESO, BAT i cicles.

Maria Taberna ens explica les 5 ciber amenaces més importants: Malware, web-based attacks, web applications/injections attacks, phishing i DDOS. Molt agraïts a Maria Tabaerna (@MarionsTAB) de l’empresa Oylo Trust Engineering, que ens ha vingut a posar al dia sobre com està el tema de ciber seguretat al món.

Go to Top