El dimarts 14 de maig, els nens i nenes de 4t, vam representar una obra de teatre anomenada “Les armes de Bagatel·la”. És la historia d’un poble imaginari. Els seus habitants eren gent que sabien viure en Pau. No coneixien ni les armes ni les guerres i per resoldre els seus problemes ho feien amb la intel·ligència.
Ho hem treballat molt perquè els nens, les nenes i els pares ho entenguin bé. A nosaltres ens ha fet una miqueta de vergonya, però ens ho hem passat pipa! Al principi ens pensàvem que no ens sortiria bé perquè havíem de preparar moltes coses però ara estem contents de com ha quedat. També ens ha agradat molt treballar en equip i cantar les cançons.
Esperem que us hagi agradat i aquí us deixem unes fotos de quan anàvem disfressats.
Donem les gràcies als mestres que ens han ajudat a muntar l’obra.