ELS NENS I NENES DE 3er VISITEN L’AJUNTAMENT DE GIRONA :-)

0

Els de 3r han visitat l’Ajuntament de Girona! A banda d’aturar-se una estona a observar els gegants i els capgrossos que estan exposats a l’entrada, els nens i nenes han après un munt de coses sobre aquesta institució: des de la iconografia relativa a la ciutat i al propi ajuntament, fins a les tasques que s’hi porten a terme i quin és el seu funcionament. Per entendre-ho bé, els nens i nenes han portat a terme una representació dins la sala de plens: s’han repartit en tres partits polítics, han fet propostes de millora sobre un tema que se’ls ha presentat i finalment han votat. S’ho han passat d’allò més bé!

FITA ;-)

0

Fita ens va obrir les portes de casa seva i amb molta amabilitat ens va respondre les nostres preguntes. Vam poder gaudir de contemplar la creativitat i la destresa d’un gran artista gironí.

EXCURSIÓ A LES ESTUNES I A BESALÚ :-)

0

-Passejada per  les Estunes. -Visita al Museu de la Miniatura. -Dinar a la vora del riu.

JUGANT TAMBÉ APRENEM ;-)

0

 

ELS NENS DE CINQUÈ ENS HAN PREPARAT UNA CLASSE: BEE BOOTS ;-)

0

ELS NENS DE CINQUÈ ENS HAN PREPARAT UNA CLASSE

Aquesta tarda hem estat jugant amb les Bee Boots, unes abelles que les pots programar perquè es moguin com tu vols. Els nens i nenes de cinquè ens han preparat uns jocs i ens ho hem passat molt bé.

DIJOUS GRAS :-)

0

DIJOUS GRAS

Hem anat a fer la berenada a la plaça dels músics.

UN DIA ENS VA VENIR A VEURE L’ALCALDESA A L’ESCOLA.

0

VISITA A L’AJUNTAMENT :-)

0

Després d’haver estudiat moltes coses sobre l’Ajuntament, avui hi hem anat. Ens hem fixat en l’edifici, hem preguntat a la gent que hi entrava què hi anava a fer i també hem pogut veure la sala de plens. Ens ha impressionat, és molt bonica. Ha sigut molt divertit seure a les cadires dels regidors i fer veure que resolíem els problemes de Girona.

HA NEVAT A GIRONA! ;-)

0

D’EXCURSIÓ A LES COVES DE SERINYÀ I BANYOLES

0
Go to Top