Els pares ens expliquen els seus descobriments

En aquesta pàgina els pares podeu informar-nos d’aquelles coses que aneu descobrint a Internet i que puguin ser interessant per a tothom

5 comentaris

 • epararol (11 anys)

  Montse Raset (18:21:03) :

  Si heu de regalar un llibre d’anatomia als nens us recomano un molt bonic, per nens a partir de 8-9 anys. Les ilustracions són precioses i molt entenedor. Es diu: “EL LIBRO DEL CUERPO HUMANO DEL DR. FRANKESTEIN. La Monstruosa Historia, de cómo funciona el cuerpo humano”. Editorial Pearson Alhambra.
  Es de tapa dura totes les fulles. Realment preciós als nens els agrada molt.

 • epararol (11 anys)

  Ja tenim nou president a la Unió Europea i aprofitant que l’Adrià em va preguntar què signifiquen les estrellles de la bandera Europea vaig trobar una plana molt interessant a internet.
  Vam jugar apuntant en una pissarra quins països podíen formar part de la UE i em vaig quedar sorpresa dels països que coneix (el futbol ?) i que volia saber perquè els països de l’Est no en formen part….etc. També vam associar-los amb les seves banderes. Bé que quan volen aquests petits aprenen.
  http://www.europa.eu

  Si aneu CLICANT i seguint aquest passos , trobareu les llengües dels països membres de la Unió Europea (UE):

  -ACERCA DE LA UE

  -27 PAISES MIEMBROS

  -COMO SUENAN LAS LENGUAS DE LA UE
  Aquí podeu escoltar totes les llengues de la Comunitat Europea. Alhora que també podeu veure el text. A veure qui s’atreveix a llegir el grec!!!! Hi han llengües realment complicades. És molt divertit!

  També trobareu una part dedicada als nens, més divertida “EUROPA GO” Mitjançant jocs la mainada i els grans, aprenem i coneixerem més Europa.

  “Código HTML que debes incluir:

  Conocer Europa jugando

  EuropaGO es una página del sitio Europa (sitio internet de la Unión Europea). En EuropaGO puedes aprender sobre Europa y descubrir a tus vecinos mediante juegos interactivos que te exigirán habilidad y reflexión.
  No necesitas ser miembro del sitio para los juegos interactivos. Pero si te haces socio, podrás guardar tu puntuación e informarte de las novedades.”

  Espero que us ho paseu bé.

  Montse Raset

 • Anna Ferrer (9 anys)

  Hola;

  Us apunto un enllaç per accedir a uns mapes interatcius. Trobo que estan molt be per poder repasar ( grans i petits) ara que alguns comencen a estudiar Geografía.

  Espero que us sigui d’utilitat
  http://www.xtec.es/~ealonso/flash/mapesflash.htm

 • Matías (9 anys)

  An sigut molt guais totes les escursions, sobretot a la de Serinyà.
  Gracies Esteve i Montserrat, eu triat les millors excursions.

 • Mònica Carbó (9 anys)

  Aprofitem aquest espai de comunicació per felicitar tota la comunitat educativa del ceip montjuic pel magnífic concert de Nadal a l’esglèsia de Sant Feliu. Tot un esdeveniment social, festiu i musical que fa visible un compromís amb l’exigència i el repte de l’educació entesa en un sentit global.

  Com a pares ja veterans de l’escola, reiterem una vegada més la nostra satisfacció i el nostre orgull de formar part d’aquesta escola, que any rere any i malgrat les dificultats no defalleix en el seu esforç per mantenir viva la flama de la il.lusió compartida en aquest experiència fascinant que és l’educació dels infants.

  Molt bon nadal a totes i a tots. I visca l’escola de Montjuic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top