Recursos per treballar la lectura eficaç

leficac1

Activitats d’eficàcia lectora que permeten valorar el rendiment lector dels alumnes. Primer es comptabilitzen els segons que es triga en llegir la lectura corresponent, desprès una sèrie de preguntes de comprensió que valoraran si els alumnes han entès el que han llegit, finalment obtindrem els resultats en forma de valor numèric.


leficac2

Pàgina per treballar habilitats lectores amb exercicis de memòria visual, fixació de la vista o reconeixement, presentats d’una manera lúdica. Hi ha activitats estructurades per graus de dificultat.

edu3652

El portal proporciona al professorat un conjunt de recursos i serveis que el poden ajudar en el desenvolupament de la tasca educativa segons matèries i etapes. Igualment proporciona eines als alumnes per fer pràctiques, resoldre dubtes o usar pàgines webs.

En atecniqueslectura1questa pàgina hi trobareu activitats per treballar diferents tècniques de lectura i gimnàstica ocular, senzilles aplicacions que permeten escriure textos amb una velocitat que li hem definit, referència a cursos telemàtics, …


childtopia2Un web molt interessant. Pàgina on hi ha jocs de memòria, llenguatge i habilitat que treballen aspectes bàsics implicats en la lectura. Conté molta publicitat però permet treballar correctament.

ibalears1

Selecció de pàgines web disponibles a Internet amb activitats i suggeriments interessants per treballar amb els alumnes (Pla de Suport a la Lectoescriptura – Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar) de les Illes Balears.


online1

Aplicacions on line per millorar el rendiment en la comprensió lectora amb diversos “cursos didácticos que incluyen ejercicios creados específicamente para mejorar la comprensión lectora, de modo que los niños puedan practicar sencillamente desde un ordenador”.

minitallers1Mini receptes per treballar la lectura eficaç des de la biblioteca de l’escola Mare de Déu del Remei (Alcover)


One thought on “Recursos per treballar la lectura eficaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *