RECURSOS

El Cercador universitari de Beques i Ajuts Internacionals és un espai de difusió d’activitats i ajuts per a la mobilitat, adreçat a estudiants i professionals interessats en millorar les llengües, la formació al llarg de la vida i les oportunitats de fer investigació arreu del món.


La Roma Clásica és un bloc dedicat a la història Romana on trobareu articles destacats si voleu conèixer millor aquest període de la història.


cultura.jpg

Cultura clàssica Materials i recursos de la XTEC per a l’ensenyament i per a l’aprenentatge de la cultura clàssica


chiron.jpg

Chiron: un espai col·laboratiu per al professorat de clàssiques. Hi podeu trobar tot de referències al món clàssic i nombrosos recursos de qualitat. El portal funciona també com agregador de blocs.


auriga.jpg
La revista Auriga és l’única publicació en català dedicada a la divulgació del món clàssic i del llegat grecoromà a Catalunya. L’Auriga té una orientació editorial divulgativa, didàctica i de debat del llegat grecoromà al nostre país. A través dels seus premis anuals, un dedicat a l’experiència docent i l’altre al treball de recerca, s’estimula l’estudi del passat.


aracne1.jpg

Bloc Aracne fila i fila, de l’IES Cristòfol Ferrer, de Premià de Mar. Es tracta d’un blog d’aula, on publiquen els seus treballs els alumnes de llatí, grec i Cultura Clàssica, des de 3r de l’ESO fins 2n de batxillerat.


mariel1.jpg

Tras las huellas de los dioses és un bloc dedicat a la cultura grega elaborat per una alumna gallega de gran qualitat. També té un bloc temàtic dedicat a Roma anomenat Hijos de Marte.


chironis.jpg

Chironis Recull de més de 500 videos temàtics dedicats al món classic.


romana.jpg

Clàssics a la romana: bloc elaborat per dues professores de Grec i Llatí de l’IES Vil·la Romana. Inclou informació relativa al món grec i romà així com seccions com mitologia, actualitat i recursos.


alfabet.jpg

Alfabet Grec: Aplicació CLIC pensada per facilitar l’aprenentatge de l’alfabet grec a l’alumnat de batxillerat. Es treballen els noms de les lletres, els sons, les majúscules i la seva transcripció i transliteració.


evphorvia.png

EVphorVIA Exercicis interactius de cultura clàssica: llatí i grec. Conté enllaços sobre didàctica, a museus, a recursos didàctics i a temes específics

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *