Esteu treballant molt…

Us vull felicitar. Esteu fent un gran treball. Els profes estan orgullossos de vosaltres.

Endavant!

Teresa

12 thoughts on “Esteu treballant molt…

 1. Andrea

  Hola Teresa!!Yo també intento fer el millor, i crec, que si hens ajudem en tot, encara ho farem molt millor, i que si ens costa fer alguna cosa sempre hens podrem ajudar, no? Ara jo estic fent el conte de català, i que encara que m’està costant una miqueta, a poc a poc m’anirà sortint, i que pel divendres ja la tindras feta; per cert, també he estudiat i he fet els deures.
  Bueno adeu que sino no podrè fer el conte!!

  Petons, de l’Andrea.

 2. julia garcia

  hola teresa que tal? buenu adeu m’en vaig a dinar!!!!una vegada ja has enviat un missatge la segona vegada no costa!!!!

  ADEW!!!
  ———-LLL—-LLL
  ———LLLLL-LLLLL T’ESTIMU!!!
  ———LLLLLLLLLL
  ———–LLLLLLL
  ————–LLL

 3. jennifer

  Hola Teresa aquests quinze dias m’he l’estic passant molt be. Ets molt divertida i graciosa i mandes molt poc de deures.L’Adhara a sigut molt apreciada sobretot amb mi.Espero que ens ho passem molt be.

  Un petó

  Jennifer

 4. sandro

  Hola Tresa !!!! ja he fet els deures aquets quinze dies m’ho he pasat molt bé i amb tu tambe ets una gran profe i ens ensenyes molt

  petons

  Sandro

 5. sandro

  Hola Teresa nosaltres som una clase molt treballadora ja ho saps.Tots els
  anys adeu

  Sandro

 6. Marina

  TERESA,
  Ja tinc ganas de fer el carbonet i altres manaulitats espero que acabem el sabo per fer el carbonet.
  A vegades ens poses molts deures pero a vegades no tants espero que formem un bon equip tots plegats i la Isabel tambe.
  ADEU

 7. Marina

  Hola, Teresa i Isabel
  Com esteu?Tinc ganes de que arribi aquesta tarda perquè tinc piscina.Espero amb impeciencia de que arribi tutoria perque la Sofia i l’Andrea ens expliquin la seva capsa.

  Adeu
  Teresa i Isabel.
  Marina

 8. Júlia Go

  Teresa,
  mu estic passant super bé amb tu.
  Gràcies per dirme que si tingues algún problema
  que no cal que fesi els deures moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes
  moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes
  moltes moltes moltes moltes moltes moltes gràcies de veritat!!!!

 9. mireia

  home si els profes estan tan orgullosos de nosaltres sera penque som bons minyons?
  bueno estem treballant molt aquest any però seria convenient acullir al nen nou i que no se senti alborotat amb tant de xibarri que fem
  Espero que tot surti molt be aquest any i el seguent.
  molts petons mireia

 10. sandro

  Hola Teresa com estas jo bé,ja m’he achecat hi tu? jo ara estic beien la televisió. Adeu

  Teresa i Isabel

  Sandro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *