Supermanualitats

PLÀSTICA

 

Hola som el grup de plàstica format per: Júlia Garcia, Juan Carlos, Joan i Mireia. Aquesta setmana us parlarem sobre moltíssimes coses com per exemple: quadres famosos, manualitats, i sobre la costura…

QUADRES DE FAMOSOS

Tots sabem el significat de l’art. I per qui no ho sàpiga, aquí esta escrit.
L’art es algú que es correcte i que es un artista, es a dir que se li dona bé el dibuix la pintura i que si li diuen que per dilluns dibuixa’m un famós que estigui assegut a un sofà i que estigui parlan. Oi que seria una mica difícil?
Doncs la gent que te art, es pot imaginar així un sofà així molt bonic i edemes si tens art o fas mes ràpid perquè tens mes idees. Doncs ara parlarem sobre quadres, farem un petit joc, jo poso noms de qui es pintor i vosaltres els noms d’alguns quadres que ha pintat.

VAN GOGH PICASSO LEONARDO VELÁZQUEZ

TIZANO RUBENS BOTTICELLI VERMEER.

MANUALITATS

A l’apartat de manualitats, lo lógic es que posem manualitats però posarem…
Super–manualitats!

Ja falta menys… i a totes les mares els hi agrada rebre una rosa dels seus fills, i els hi agrada més si la han fet ells mateixos…Podriem fer una rosa preciosa amb les nostres pròpies manetes, que podriem regalar a la mare, iaia, l’àvia, la besiaia, la besàvia, la tieta… que també s’ho mereixen! Aquest cap de setmana hem de començat a fer la manualitat de les Roses de Sant Jordi. És molt fàcil, i queden molt be…

Necessitarem:

* una ouera de cartró
* pintura verda (aquarel.les o témperes)
* paper de seda vermell i verd
* filferro
* una canya de refresc
* cola
* Tisores

Primer de tot, tallarem la ouera i la pintarem de verd. Mentre s’asseca, tallarem el paper de seda amb una amplada d’uns 5-8 cm, i la començarem a enrotllar fent que quedi desigual… lligarem la part d’abaix amb el filferro. quan la pintura de la ouera està seca, farem un foradet a la part de baix, i hi passarem el filferro, que enrotllarem a la canyeta. Llavors tallarem el paper de seda verd, amb tires d’in c. més o menys, que enrotllarem amb l’ajuda de la cola a la canyeta, i Ja Éstà!!! Una Rosa de Sant Jordi preciosa i feta pels nens!!! Ens ho passarem molt bé!!!

 

JÚLIA GARCIA.

3 thoughts on “Supermanualitats

 1. ANA

  Hola Júlia,
  sembla divertida la manualitat de la rosa de Sant Jordi.
  El quadre que jo dic es:
  EL PEQUEÑO PICADOR DE PICASSO

 2. Andrea

  Hola!!
  Gràcies per l’idea! De veritat la necesitava…
  Bueno paseu-vos per l’apartat de poesies de Sant Jordi, d’acord??
  Adeu!!

  Andrea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *