SORTIDA AL CRAM

Al novembre, els nens i nenes de 1r vam fer una sortida al CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) i vam realitzar l’activitat “Un animal a la platja!” aprofitant que estàvem treballant un projecte ben interessant des de Medi Natural.

Vam poder fer un simulacre de rescat d’un animal marí. Els infants van aprendre què s’hauria de fer si un dia s’estan banyant al mar o estan passejant per la platja i es troben un dofí que ha arribat a la costa i s’ha quedat encallat perquè està malalt.

Com si d’un equip de salvament es tractés, van fer un petit role-play, en què cadascú feia un petit paper (albiradors, voluntaris, veterinaris…) en els primers auxilis d’aquest mamífer marí tan especial: el dofí.

També vam anar al Parc Nou a dinar i ho vam passar d’allò més bé!

Aquí us deixem un petit recull d’imatges per recordar aquell dia.