BENVINGUTS

BON-INICI-DE-CURS

 

 

 

Benvinguts a la classe de 6è!!!!

Comenceu l’últim curs de la Primària i us prepareu per una nova etapa,molt important per vosaltres, el pas a l’ESO.
Iniciem també el bloc de 6è amb nou nom: WEST SIDE STORY!!!! El nom que heu triat vosaltres al voltant del projecte Interdisciplinar d’aquest curs, El Cinema.

Doncs animeu-vos a estrenar el bloc amb els vostres comentaris sobre el nou curs: quines coses us agradaria fer, quines coses us preocupen, com us imagineu el nou curs, les noves activitats….

Us desitgem un molt bon curs!!!

Els mestres de 6è

25 pensaments a “BENVINGUTS”

 1. Em preocupa no estar amb els meus amics a l’ESO. M’agradaria que fós molt divertit aquest any i passar-m’ho molt bé. Aquest curs m’ho he imaginat molt interessant, les coses que havien canviat des de que estLvem a primer fins a sisè. Les coses que no m’agraden són: les baralles, i que la gent no es porti bé a classe…… Les noves activitats que m’agradaria fer són: jugar a tennis, jugar a Korfball, i moltes més…

 2. Hola,em preocupa que no estigui preparat per anar al institut, tinc moltes ganas de començar el teatre i per últim tinc moltes ganes que la biblio estigui oberta

 3. Hola.En preocupa no saber tot el necessari per l’ESO. Vull que arribi octubre per poder fer l’apadrinament lector i fer el teatre de final de curs. De moment m’està agradant bastant.

 4. Estic molt content amb aquest curs i és l’últim curs i m’he d’esforçar molt per l’ESO. Estic impacient perquè comenci el teatre i l’apadrinament lector.

 5. Em preocupa no estar amb els meus amics a l’ESO. M’agradaria que fós molt divertit aquest any i passar-m’ho molt bé. estic molt contenta perquè aquest any tenim moltes coses per fer.

 6. Hola, em preocupa molt no estar preparada per l´ESO i repetir curs. Vull que comenci l’apadrinament lector , teatre i plàstica. Mari ho has passat bé a les vacances, jo sí !!!!!!
  M’està agradant aquest curs, he mirat la informació al blog de l’edat moderna pel meu grup, fins demà.

 7. Hola, aquest curs de 6è m’està agradant molt: Els mestres són molt bons i hi ha un estat de benestar molt reconfortable ja que no hi ha problemes i si n’hi ha algun se soluciona molt ràpid. De cara al futur el que més em preocupen són les competències bàsiques i l’arribada a l’ ESO . Espero que aquest curs sigui inolvlidable per tots els companys i que no els oblidem mai. Tambè tinc ganes de que comenci l’apadrinament lector i avui,el primer dia de teatre ha anat molt bé i m’ha encantat

 8. Hola, bon dia . Estic molt contenta de tornar a la escola, de veure als mestres els amics, però estic molt preocupada per quan vagui a l´ESO i no estar amb els meus amics. Aquests curs serà el millor.

 9. Hola, a mi em preocupa anar a l’ESO perquè no vull deixar el col.legi i els meus companys , també em preocupa com em relacionaré amb les altres persones .

  M’agradaria molt començar tot de nou , des de p3.*

 10. Hola, el que més em preocupa és no estar preparat per l’ESO i les competències bàsiques. Vull que comenci l’apadrinament lector i el teatre de final de curs.

 11. Hola:) en aquest curs m’agradaria millorar la presentació i millorar el meu coneixement del medi.

  Segur que aquest curs serà molt divertit!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *