VIL.LA ROMANA ELS MUNTS

Dins del projecte: Un tomb per la història tenim una ocasió única per a conèixer la vida en una vil·la de l’entorn de Tàrraco. En aquesta sortida del divendres dia 21 d’octubre, coneixerm la  que va ser residència de Caius Valerius Avitus, un dels duumviri de la ciutat en el segle II. El mateix Caius Faustina, la seva esposa i sen­yora de la casa, fan d’amfitrions mostrant els aspectes més interessants i curiosos de la seva residència: les seves estances, el seu funcionament, les tasques que s’hi feien i com era la vida en aquest entorn privilegiat.

Després de fer la sortida feu els vostres comentaris explicant que us ha semblat la sortida i què heu après.

 

 

14 pensaments a “VIL.LA ROMANA ELS MUNTS”

 1. Hola,
  M’ha agradat molt l’excursió sobretot perquè semblava que estàvem en l’època dels Romans. Em va fer gràcia anar vestits d’esclaus. He après que els antics Romans tenien una manera de viure molt diferent a la de nosaltres ara. El que més em va impactar va ser que els antics Romans es casaven molt aviat.

 2. Hola
  Aquesta sortida ha sigut molt divertida.
  El que més m’ha agradat ha sigut quan vam anar a la platja i quan ens vam disfressar d’esclaus.
  He après moltes coses de com eren les coses fa molt de temps i m’he divertit molt

  Adéu

 3. Hola, a mi l’excursiò m’ha semblat molt bè perquè he après , les seves costums,com vivien, com escrivien, que feien els esclausi que menjaven.

 4. Hola,

  l’excursió m’ha agradat molt perquè hem après com feien les parets, per on sortia l’aigua i com sortia, com eren els lavabos…i també un noi va cremar la casa on vivien.

  Que et vagi be el dia, adeu.

 5. hola Mari, a mi m’ ha asemblat molt curiosa la sortida .Hem après moltes coses com quins déus hi havien, quan es banyaven és el dèu l’amor etc

 6. Hola, m’ha agradat molt la sortida, perque ha estat molt divertit perque he aprés moltes coses sobre roma i sobretot cuan la Faustina va fer sortir a la Nicole en el lloc on avans era una sauna , perque feia molt bona olor l’oli que li va posar en el braç.

  M’ha agradat moltisim (m’ha agradava l’olor del fuet ) jajajajaja *

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *