TIME CAPSULE

En el curs 2012-2013 quan anàvem a 2n i érem la classe de Pi Gros vam celebrar el 50è aniversari de l’escola. A Anglès vam fer una Time Capsule on vam posar diferents activitats sobre nosaltres. Ara, després de 4 anys hem tornat a fer les mateixes activitats i hem fet una petita gimcana per tota l’escola per  buscar la ‘Time Capsule’ i veure si hem canviat gaire en aquests anys.  Han hagut sorpreses al veure el que havíem escrit a 2n, com ens havíem dibuixat, com érem de petits mirant les fotografies…

Per tornar a reviure aquesta experiència, mireu les fotos de l’ativitat. També teniu aquí algunes fotografies per recordar quan estàveu a 2n i fins i tot un vídeo!

TIME CAPSULE

Course 2012-2013

[youtube]https://youtu.be/2k_sGs33ILc[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *