DAPHNE i la D.E. Autora: Yousra L.

Hi havia una vegada uns petits fantasmes que eren molt bons però vivien amb por i sense tranquil.litat, per culpa de la bruixa D.E. és a dir la bruixa Doctor Evil. En aquell món, només hi vivia una nena entre un munt de nens. La noia era molt bonica, agradable i intel.ligent.
El dia de Halloween, la bruixa tenia la força de guanyar el triple de poders, per això els fantasmes Shorc, no paraven de pensar i inventar trucs de màgia per derrotar la bruixa i guanyar els seus poders. Aquesta bruixa era molt guapa, però molt dolenta. Va arribar el dia de Halloween, però la Daphne va lluitar fins que va derrotar la guapura de D.E. i la va tornar molt lletja. Des d’aquell dia tot el món va ser feliç per sempre més.

One thought on “DAPHNE i la D.E. Autora: Yousra L.

  1. delfina

    molt guai la historia yousra tens molta imaginacio et felicito, adeu!!!! :

    delfi

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *