Hem anat al cinema

El passat novembre vam anar al cinema. Vam veure una pel.lícula que no s’havia estrenat en els circuits comercials i que ens va permetre debatre i reflexionar sobre el valor de l’esforç, guanyar i perdre, el valor de l’amistat, el paper de la col.lectivitat…  Tothom va escriure sobre l’escena que més li havia agradat o fet pensar. Com que els textos els pengem avui, que sigui un reconeixement pel cinema Alexandra, que avui anuncien que tanquen!

Un nen molt generós

 Dijous 14 de novembre vam anar al cienma Alexandra a veure una pel·licula que es deia “Akeelah contra todos”. La vam veure en castellà.

 A mi l’escena que més em va emocionar va se quan la mare comença a parlar amb l’Akeelah quan està al mig de la fase del concurs més important de lletrejar.

 L’escena va de que la mare del Javier truca a la mare de l’Akeelah per veure si la portaven al concurs. Peró la mare de l’Akeelah no sap de quin concurs li parla i treu a l’Akeelah del concurs per poder parlar AMB ella. La mare de l’Akeelah s’enrotlla tant que jo pensava que no tornaria a entrar i la desqualificarien, però al final aconsegueix entrar a temps perquè el Javier l’ajuda per què no la desqualifiquin.

 A mi aquesta escena m’ha agradat perquè el nen ajuda a l’Akeelah a que pugi tornar al concurs i que no sigui desqualificada.

Alba

Akeelah contra todos

Akeelah contra todos

El dijous 14 de Novembre vam anar al cinema Alexandra a veure la pel·lícula AKEELAH CONTRA TODOS.

L’escena que més em va agradar va ser quan l’entrenador de l’Akeelah li deia que lletregés una paraula i un gos comença a bordar i com que no s’estava marcant el ritme s’equivoca i diu que ha sigut el gos que l’ha despistat però en veritat ha sigut ella que no s’ha marcat el ritme.

M’ha agradat aquesta escena perquè m’ha recordat quan algunes vegades ens passa.

David

 

La gent amb la Akeelah

 

Dijous, 14 de novembre, vam anar a veure una pel·lícula titulada Akeelah contra todos, que era en castellà.

A mi l’escena que més em va agradar va ser quan la nena ha d’estudiar 50.000 paraules perquè el seu entrenador li diu que les memoritzi pel concurs i tothom l’ajuda.

He triat aquesta escena perquè l’Akeelah canvia de què tothom li digués “empollona” a que tothom la volgués ajudar.

 

Eric Seguer

 

La història d’ Akeelah

 El 14 de novembre vam anar al cinema a veure una pel·lícula que es deia “Akeelah contra todos”. A mi l’escena que més em va agradar és quan l’entrenador li diu a la Akeelah que agafi la corda i vagi saltant i dient les paraules, mentre les estudia i, mentrestant l’entrenador va picant amb el pal perquè s’acostumi a que encara que a fora hi hagi soroll, ella ha de mantenir la concentració.

Jashan

 

Un gran cor

Dijous, 14 de Novembre vam anar al cinema Alexandra a veure ”Akeelah contra todos”.

A mi l’escena que més em va agradar va ser quan estaven al final del concurs i hi participaven molts nens i nenes i van quedar finalistes l’Akeelah i el Dylan. I quan l’Akeelah podia guanyar, va dir malament la paraula que li van preguntar per deixar guanyar al Dylan perquè el seu pare el renyaria i era l’última vegada que podia concursar però el Dylan també va dir malament la paraula, i després van dir els dos bé totes les paraules i van guanyar els dos; tota la família, amics i amigues es van posar molt contents amb ella i el pare del Dylan amb ell. Aquesta escena m’ha encantat perquè van guanyar els dos.

Joe

El concurs de lletrejar

Dijous 14 de Novembre vam anar a veure “Akeelah contra todos”. Una pel·lícula al cinema Alexandra.

Va durar 112 min, per tant era molt llarga, però estava molt ben explicada.

 A mi l’escena que em va agradar més va ser quan li van preguntar una paraula i ella se’n va recordar perquè una vegada que havia estat amb el Dilan li havia preguntat la mateixa paraula, però com que era l’últim any, que el Dilan es podia presentar al concurs la va fallar expressament i els jurats li van dir“va con x´´. A mi aquesta escena em va fer ràbia perquè la paraula la va fallar i la sabia.

 Laia Tomàs i Torres

AKEELAH I EL CONCURS DE LES LLETRES

 Vam anar al cinema i vam veure la pel.lícula que es diu “AKEELAH CONTRA TODOS” i a mi l’escena que més em va emocionar és quan la mare d’Akeelah treu l’Akeelah del concurs per parlar de la mentida que va dir i mentre l’Akeelah està a fora, el Javier fa passar el temps ballant, explicant acudits…I jo pensava que no li donaria temps d’actuar.

Laia V.

 

El dijous dia 14 de Novembre vam anar el cinema “Alexandra” a veure la pel·lícula:”Akeelah contra Todos”.

La pel·lícula va durar 112 min (“quasi dos hores”)!!!! Ami em va agradar tota la pel·lícula però l’escana del final em va cridar l’atenció

L’Akeelah va escoltar la conversa del pare i el Dylan i l’Akeelah decideix deixar-se guanyar perquè pel Dylan era l’últim any que podia concursar.

Quan va començar la final, a l’Akeelah li van dir que lletregés una paraula que dies abans el Dylan li havia preguntat quan ella volia entrar en el seu grup d’estudiants. Ami aquesta escena em va cridar l’atenció perquè al principi a l’Akeelah no li cau bé al Dylen i al final es fan molt amics.!

Marc

Akeelah amb tots

Amb l’escola vam anar a veure “Akeelah contra todos”.

A mi l’escena que em va emocionar més va ser al final quan van guanyar els dos, perquè em va emocionar molt perquè el Dilan i l Akeelah s’havien esforçat molt.

L’escena que més em va agradar és quan tothom l’ajudava a aprendre les paraules perquè es notava que tothom es preocupava d’ella.

Jo no hagués posat aquest títol a la peli “contra todos”, perquè tothom l’ajudava.

Marta

Akeelah contra todos

A mi l’escena que més m’ha agradat és la final, quan passa que la Akeelah i el Dylan han guanyat el concurs tot dos.

L’Akeelah s’equivoca expressament per deixar guanyar el Dylan i ell fa el mateix que ella i diu una resposta incorrecta.

 És la escena que més m’ha agradat perquè està molt contenta i salta d’alegria.

 Pau F

Dilan i Akeelha col·laboren

 Dijous 14 de novembre, 5é i 6é de l’escola Barrufet, vam anar a veure la pel·lícula “Akeelha contra todos”. Aquesta pel·lícula, tracta d’una nena afroamericana que és molt bona en l’assignatura de llengua i li proposen que participi en un concurs de lletrejar.

A mi l’escena que més em va agradar va ser la que el Dilan i l’Akeelha estan a l’última ronda del concurs mundial i intenten amb èxit encertar les 25 paraules. Cada vegada que un dels dos encertava, es donaven ànims i la gent que havia ajudat a l’Akeelha, estaven veient el concurs des d’un bar, des de casa i també en grup al col·legi; tothom animava a l’Akeelha. Al final guanyen els dos i tothom està content i orgullós del Dilan i l’Akeelha.

Aquesta escena em va agradar, perquè em va causar intriga i emoció i no sabia què passaria.

Pau Mendive

AKEELAH I EL CONCURS

Dijous, 14 de Novembre vam anar al cinema Alexandra que està a la Rambla Catalunya.

Vam anar a veure la peli de “AKEELAH CONTRA TODOS”. L’escena que em va agradar més és la part que tot el barri ajuda a l’Akeelah a preparar-se per al concurs. La part que no em va agradar va ser quan alguns de l’escola seva la pegaven i la insultaven.

Sanam

Ajudant a l’Akeelah

L’escena que més m’ha agradat ha estat quan la mare de l’Akeelah comença a cridar al mig del concurs i diu que vagi a fora.

Fa molta ràbia quan el jurat diu que sinó va ràpida estarà desqualificada.

Sort que gràcies al Javier (el seu amic) no està desqualificada perquè ell estava fent el ximple per perdre temps i la Akeelah torna al concurs de lletrejar.

 He triat aquesta escena perquè el Javier fa el possible perquè l’Akeelah no sigui eliminada i això és ser un bon amic.

Víctor Alonso

 

El concurs especial

Dijous 14 de novembre vam anar 5è i 6è al cinema Alexandra a veure la pel·lícula “Akeelah contra todos” que va durar 1 hora i 56 minuts.

 A mi em va agradar molt tota la pel·lícula però l’escena que més em va agradar va ser la última quan el Dilan falla la paraula i l’Akeelah també perquè diu que ella té més anys per guanyar i el Dilan no. Llavors es van adonar que si encertaven les tretze paraules següents els dos serien guanyadors i van encertar les paraules i els dos van ser guanyadors.

 A mi em va agradar perquè prefereixo que guanyin dos i no un i que l’altre quedi en ridícul.

 Xavier

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Hem anat al cinema

  1. Marta diu:

    Han quedat molt bé els textos.

  2. alba diu:

    A mi anar a aquest cinema va agradar molt. I la peli que vam veure em va ensenyar que lo important no és guanyar sinoóque és molt millor conservar bones amistats i passar-ho molt i molt bé jugant.

    Alba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *