Paola Charnet

Em dic Paola Charnet i he escollit aquest crèdit perquè crec que ens pot aportar moltes coses interessants i ens ha donat una perspectiva diferent a l’hora de veure tant cinema com imatges. A apreciar els petits detalls que en altres circumstàncies segurament no els hauriem vist. És un crèdit molt dinàmic i entre tots ens motivem per a trobar noves idees. Fem una sèrie d’activitats variades com serien per exemple buscar fotos que ens representin (de la qual parlaré més endavant), veiem troços de pel·lícules i les comentem o aprenem com funcionen alguns programes d’edició de video.
La foto que he triat és la de la meva gata amb la qual em sento molt a gust i trobo que es una foto en la que no es dóna una idea fixa, sinó que depèn de cada persona pot veure-hi un simple gat o potser alguna cosa més. 
Això trobo que és una de les coses més importants del cinema i la fotografia ja que tot depèn dels punts de vista tant del director i/o autor com de la persona que ho perceb.

Deixa una resposta