Rodatge del Film Final !

Ens organitzem en tres grups, preveiem rodar incialment en tres dies: dissabte 5 de maig, diumenge 6 de maig i dilluns 7 de maig.

Abans del rodatge dediquem sessions a distribuir i concretar temes: les “regles del joc”, què gravarà cada grup…. Dividim el guió en parts i repartim tasques. Sortim de l’institut per grups: planifiquem, triem els plans, les seqüències….. Quins plans explicaran millor la nostra història? …. Volem concebre cada pla com si fos un Minut Lumière…..

Ja ho tenim ! preparem els 3 quaderns de rodatge, la claqueta, el material necessari i les provisions,  seran rodatges llargs…..!

Quantes emocions !

 

GRUP 1: Patricia, Laura, Clara, Marina, Daniela, Montserrat, Marc

Grava: CASA NOA + TERRASSA FINAL (rodatge dissabte 5 de maig tarda)

(REGLES: part de la 1 i part de la 3)

Algunes reflexions després del rodatge:

Patricia:

“M’ha semblat que ha sigut una gran experiència per a mi i suposo que pels demés també, ja que ha sigut un bon treball en grup i ha tingut el resultat esperat. Em va agradar decidir els plans, gravar el so i fer la claqueta, inclús fer d’ajudant. Com que a la pràctica central vaig fer d’actriu, han sigut noves experiències.

Em va semblar complicat, perquè alguns plans els vam vam haver de canviar abans de gravar, vam fer plans que no havíem previst, i d’altres no van sortir fins a la onzena presa. Desprès de muntar-ho, espero que tingui un bon resultat”.

Marc:

“Teníem 5 hores per gravar-ho tot, per que sinó marxaria la llum i no quedaria com nosaltres haguèssim volgut. Ens pensàvem que no ens donaria temps, però vam gravar-ho tot amb bon ritme encara que al principi massa relaxats. Vam tardar molt a fer els primers plans, i encara ens en quedaven molts.  S’estava fent tard i finalment vam agafar un bon ritme i ho vam fer tot a temps,  ens va quedar bé”

Marina:

Després del Minut Lumière, la Pràctica Experimental i la Pràctica Central arribem finalment al rodatge del film final. Aquest, a diferència dels anteriors, té un guió molt més elaborat, amb una història que explicar als demés a través de la imatge. El que he trobat més interessant és el fet d’aconseguir que cada pla sigui el millor possible; he après sobretot que no s’ha de fer cap pla que no sigui necessari, que no ens convenci del tot. Això es demostra en que quan fèiem un pla, el repetiem un cop i altre cop fins que tot ens semblava bé. Ha estat una bona experiència, no dubtaria en fer una altra pel.lícula”

 

GRUP 2: Iris, Ariadna C., Ariadna R., Júlia, Claudia, Agna, Emi

Grava: TRAJECTE  (rodatge dilluns 7 de maig)

(Regla 2 i part de la 3)

Algunes reflexions després del rodatge:

Iris:

“El rodatge va ser més cansat del que m’imaginava, però de totes maneres em va agradar molt l’experiència. A l’hora del rodatge em pensava que tots els plans s’haurien de repetir poques vegades. El  càrrec que més em va agradar va ser el de sonidista i el de càmera”.

Agna:

“El rodatge va ser molt intens, ja que al començament estàvem tots molt emocionats i feiem els plans a bon ritme, però a mesura que avançàvem ens anàvem cansant i els plans van ser més i més complicats de rodar. Em va agradar molt fer de directora i de script. La experiència va ser molt bona, i la part que ens va tocar gravar al grup dels trajectes va ser molt maca, sobretot el pla des de dintre del quiosc del Xavi”

Ariadna Cáceres :

“El rodatge em va semblar molt interessant, més del que em pensava ja que els espais vistos des de més a prop es podien percebre millor. La veritat es que no m’esperava que la gravació d’alguns plans fos més ràpida que un minut lumière. A mi no em va semblar molt cansat, sinó una experiencia agradable, l’únic es que m’hagués agradat que el guió hagués tingut més diàleg . Em va agradar ser sonidista”

 

GRUP 3: Belén, Adrià, Anna, Carla, Rhaiza, Saray

Grava: ARRIBADA AL BARRI + GUILLEM  (rodatge diumenge 6 de maig)

(Regla 1 + Regla 3)

Tres dies intensos, que van convertir-se en quatre, el dimecres següent vam haver d’acabar de gravar alguns plans…….!

Aviat publicarem més detalls, ara ens queda una gran tasca: el muntatge……i el procés per la tria del títol !!!!

I la música…., posarem música?

 

One thought on “Rodatge del Film Final !

  1. Pingback: Cinema en curs 2011-2012 » Blog Archive » Rodatges dels films finals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *