Film final

Ja podeu veure el nostre film a l’apartat “Films finals” del nostre bloc!

9 Respostes a “Film final”

 1. Laia i Núria - Cinema en curs Diu:

  Hola!

  Després de la projecció i durant el debat posterior ja vau rebre moltes felicitacions, i creiem que són realment molt merescudes. Sabem que el procés no ha estat gens fàcil i que sobretot el rodatge va ser complicat. Tot i així el resultat és extraordinari!

  La història és molt emocionant i heu sabut transmetre molt bé un sentiment subtil, gens fàcil d’expressar. Les tries cinematogràfiques són molt interessants (nítid/flou, reflexos, enquadraments…) i es nota que heu treballat molt els personatges i la planificació. Finalment, dir-vos que el muntatge no era senzill i en canvi heu sabut explotar les seves potències. El diàleg al bar és magnífic: la mirada del Javi (Sergi) quan l’Anna es queixa, les pauses, les altres mirades, els rostres dels tres, la frontalitat…

  Una tria molt interessant és, com ja es va comentar durant el debat, la de introduir “plans documentals” enmig de la ficció: li dóna un ritme particular a la pel•lícula que intensifica les emocions. També les tries musicals ens semblen molt adequades.

  En el debat no us ho vam preguntar, però seria interessant que penséssiu i ens diguéssiu si creieu que hi ha hagut fragments dels que heu vist al llarg del curs que hagin influït en el vostre film, especialment en la manera de filmar o en les tries de punt de vista.

  Moltes felicitats!

  L’Elisabeth Prandi, directora de fotografia i realitzadora, us va deixar anotat a la llibreta un breu comentari. Estava realment impressionada i commoguda amb la vostra pel•lícula:

  “He trobat molt interessants els enquadraments i el fora de camp que creen. Felicitats.”

 2. Elsa i Eugènia Diu:

  Som 2 de les 3 nenes de la classe de 6è de Bordils, us volíem dir que el vostre curt és el que ens ha agradat més.
  Es nota que us ho heu currat!!!!!!! ;D

  I creiem que el tall més maco és el del final quan comença a sonar la cançó “Camins”.

  Segur que a vosaltres també us ha encantat treballar amb la Meritxell, a nosaltres ens ha ajudat molt.

  Adéu nois/es
  XD 😀

 3. Aniol i Adrià Diu:

  Hola a tots!
  per nosaltres dos el vostre curt final ha estat el millor de tots: la història està molt ben triada, els actors que ho fan perfecte, molta varietat de plans…. es nota que darrere aquesta història hi ha hagut molt bo treball i molt d’esforç. Com que heu fet forces punts de vista de la protagonista es una història molt expressiva.Us felicitem!!!!!!!!!!!!! 😉
  i les dues actores són molt guapes. :p :$

 4. Manel Barrull Diu:

  El vostre curt es fantastic, esta treballat i es nota la tristesa de la protagonista, els actors son fabulosos i la cançó encaixa perfectament en el curt, els plans expresent molt els sentiments dels personatges,
  😀

 5. Roger Diu:

  Hola,
  m’ha agradat molt el vostre curt perquè trasmet molts sentiments, el bar està molt ben triat i les actrius també. El treball està molt ben fet, la Meritxell us deu haver ajudat bastant. Us felicito ha estat el millor curt que he vist. 😉 🙂

 6. Nouhaila,Vanessa,Júlia i Cristina ( Tres Pins ) Diu:

  Hola Alba i Les Corts:
  Gràcies pel teu comentari. La vostra pel.lícula ens ha agradat molt. El moment del primer pla del bar, la cara de la noia ens ha emocionat. També el
  pla d’ allunyar-se del café i desaparèixer. també ens ha agradat el canvi de llum, quan s’encenia el fanalet.
  Moltes felicitats!!! MOLTS PETONSSSSSS
  Júlia,Vanessa,Nouhaila i Cristina.

 7. Jordi (mestre Xiprers) Diu:

  El nivell dels films en general m’ha semblat fantàstic però haig de dir que us haig de felicitar perquè el vostre curt m’ha frapat. Plans preparats amb molta cura, imatges subtils que van apareixent com l’edifici de davanta, les fotos, el gos del carrer, el fanal etc. Les mirades, sobre tot les mirades…. i la noia marxant a través de la llum càlida de l’interior del bar (pla fantàstic) i la força de les músiques, tan diferents i tan ben posades. No sóc un especialista però això és el que m’ha semblat. Enhorabona!

 8. FLORA Diu:

  Hola!! a mlat ml la peli sta xulaa!!! sobretot l’escena de la prta del bar i no se k mes di jaj o eu fet ml beee!!

 9. Héctor Diu:

  Hola companys del IES Les Corts,

  Des del nostre grup de cinema en curs creiem que és dels millors films que vam visionar a l’Institut Francès. Pensem que heu aconseguit expressar un tipus de sentiments que no es tenen molt en compte però que sempre acaben succeint a la vida de tots els adolescents, que encara no hem viscut però que ens tocarà l’any que ve.
  En la nostra opinió, el guió és el més sòlid de tots els curtmetratges, i pensem que està molt treballat. La interpretació és molt bona i creiem que els personatges s’adapten perfectament a la vida d’un adolescent, en especial l’actuació de l’Anna que es posa en la pell del personatge i que sense ser actriu ha aconseguit expressar un sentiment especial.
  Creiem que l’emplaçament de gravació és l’ideal ja que un bar és el lloc de trobada dels adolescents i els plans pel carrer fan que aquesta tristesa es denoti més. Moltes felicitats per tot el treball aconseguit!
  Us enviem una abraçada molt cordial des del IES Costa i Llobera.

Deixa una resposta